Vajza me sindromën Down që nuk u pranua në asnjë shkollë muzike, sot të mahnit me kërcimin e saj (VIDEO)

Ajo është rdefuzuar nga të gjitha shkollat e muzikës por kurrë nuk hoqi dorë nga ëndra e saj për tu bërë kërcimtare. Kjo vajzë me si...


Ajo është rdefuzuar nga të gjitha shkollat e muzikës por kurrë nuk hoqi dorë nga ëndra e saj për tu bërë kërcimtare.
Kjo vajzë me sindromën daën e  quajtur Ana kishte filluar të humbte shpresat pasi nuk po bëhej e mundur ëndra e saj, e ndërsa nëna e saj vazhdonte të luftonte për ti plotësuar dëshirën e saj.
Ajo e gjeti mësuesen e duhur dhe shkollën e duhur ku edhe nuk e paragjykonin.
Është fantastike ta shohësh teksa kërcen në skenë, ajo është shumë e lumtur, thekson mamaja e saj.
Entuziaste për nxënësen e saj mësuesja Shae Lyn Bates thotë : është kënaqësi e madhe të kesh Anën si nxënëse. Më ka ndihmuar edhe mua të rritem profesionalisht.

Related

Video 267868010694503421

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item