Turqia luftë të ashpër ISIS, ofron 14 milionë dollarë për kokat e 23 terroristëve

Turqia ofron 14 milionë dollarë për 23 pjesëtarë të Shtetit Islamik, që dyshohet se kanë organizuar sulme terroriste në këtë vend.    ...


Turqia ofron 14 milionë dollarë për 23 pjesëtarë të Shtetit Islamik, që dyshohet se kanë organizuar sulme terroriste në këtë vend.   

Lajmin e ka bërë me dije Ministria e Brendshme e Turqisë.   

Listës i prinë İlhami Balı, Mustafa Dokumacı dhe Yunus Durmaz, për të cilët ofrohen 4 milionë lira turke.

Related

Top Lajm 4530257326712525339

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item