Skandali seksual zbret në Tiranë: Ku je moj pjeshka e…

Një deputet i mazhorancës pjesë e skandalit seksual të deputetes shqiptare në Maqedoni: Pjesë nga telefonata e përgjuar: “Ku je moj pj...


Një deputet i mazhorancës pjesë e skandalit seksual të deputetes shqiptare në Maqedoni: Pjesë nga telefonata e përgjuar: “Ku je moj pjeshka e Shqipërisë etnike. Do të të laj me pesë shishe shampanjë”
Skandali i përgjimeve në Maqedoni pritet të shtrihet deri në Tiranë.
Një deputet i rëndësishëm i mazhorancës është bërë pjesë e skandalit seksual me një kolege shqiptare në Maqedoni.
Skandali i përgjimeve në Maqedoni ka nxjerrë zbuluar edhe deputetin shqiptar, i cili mësohet t’i ketë thënë me telefon deputetes shqiptare të Maqedonisë: “Ku je moj pjeshka e Shqipërisë etnike. Do të të laj me pesë shishe shampanjë”. Mediat në Maqedoni kanë shkruar se deputeti i mazhorancës i ka dhuruar deputetes shqiptare në Maqedoni një banesë në Rivierën e Jugut.
Pak ditë më parë, mediat në Maqedoni por edhe në Tiranë publikuan përgjimet e deputetes shqiptare me zvkryministrin e  BDI-së në qeverinë e Maqedonisë.
Ky skandali çoi në tërheqejn e të gjithë ministrave të BDI-së nga qeveria dhe zëvëndësimine tyre me të tjerë./27.al

Related

Top Lajm 2525868172837698904

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item