Skandali i ‘Panama Papers’: Dy janë kompani shqiptare

Në listën e kompanive në parajsën fiskale të zbuluar në Panama, janë edhe disa nga Shqipëria. Kjo hartë që ju shihni më poshtë, treg...


Në listën e kompanive në parajsën fiskale të zbuluar në Panama, janë edhe disa nga Shqipëria.
Kjo hartë që ju shihni më poshtë, tregon se po të klikosh pranë emrit ‘Shqipëri’, jepen të dhënat se nga ky vend, janë dy kompani, 3 pëfitues dhe 22 pronarë aksionesh.
Emrat e tyre nuk bëhen publike në këtë hartë, teksa pritet që me zbulimin e dokumenteve të tjera, të zbulohen edhe detaje të reja në lidhje me përfshirjen edhe të vendit tonë në këtë skandal.
Deri tani janë zbuluar emra të politikanëve botërorë dhe figurave publike që fshehin paratë në Panama për të shmangur detyrimet nga taksat në vendet e tyre./dritare.net

Related

Top Lajm 2831667524635872504

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item