Rast i jashtëzakonshëm, 105 vjeçarja i mbijeton infarktit (Video)

Sherife Gashi nga Mramori i Prishtinës, konsiderohet rast i veçantë në mjekësi. Ajo i mbijetoi infarktit në moshën 105 vjeçare. Si...


Sherife Gashi nga Mramori i Prishtinës, konsiderohet rast i veçantë në mjekësi. Ajo i mbijetoi infarktit në moshën 105 vjeçare.
Sipas drejtorit të klinikës, Gani Bajraktarit, rasti i pacientes nga Mramori i Prishtinës, konsiderohet i veçantë në mjekësi.
E plakën që në supe mban mbi një shekull jetë, në spital  e sollën dhe po kujdesen për të nipat e mbesa e saj.
Kështu plaka pas kontrollit që mori nga ekipi i mjekëve të sëmundjeve të zemrës të premten u lirua për në shtëpi.
E sipas parashikimeve,  për pak ditë, mund të kthehet në gjendje që të flas sikur para një jave.

Related

Lajme 5636506867482403017

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item