Osman Mula: Tekstet e sotme të këngëve të prishin dhe frigoriferin

Regjizori dhe kompozitori Osman Mula, ka qënë i ftuar në panelin e emisionit të së dielës në “Top Channel”, ku foli rreth këngëve të d...


Regjizori dhe kompozitori Osman Mula, ka qënë i ftuar në panelin e emisionit të së dielës në “Top Channel”, ku foli rreth këngëve të ditëve të sotme, dhe teksteve të tyre, të cilat ai i shikon si problem të madh.
Mula tha se, do ishte më mirë të kthehej koha e kasetave dhe magnetofonit, pasi artisti atëherë fitonte më shumë, sepse vlerësohej zëri.
“Këngëtarët që sot fitojnë 5000 euro në natë, nuk do t’ju jepja as 50 lekë”,- shtoi ai.
“Po e dëgjoja një ditë me bashkëshorten në shtëpi tek hanim drekë. Sa vajti ime shoqe pranë frigoriferit, ai u prish, nuk hapej dera… Sapo kënga mbaroi, gjithçka u rregullua, dera u hap.
E kuptoni çfarë efekti kanë tekste të tilla?”,- tha kompozitori referuar një hiti të verës.

Related

Top Lajm 5655900989751379107

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item