Këto foto tregojnë përse Jason Derulo është një djalë me fat

Ajo ka qenë e lidhur dhe ka një fëmijë me 50 Cent, por kohët e fundit ajo është në një romancë me Jason Derulo. Dhe nuk është e vës...


Ajo ka qenë e lidhur dhe ka një fëmijë me 50 Cent, por kohët e fundit ajo është në një romancë me Jason Derulo.
Dhe nuk është e vështirë ta kuptosh se çfarë kanë pëlqyer dy muzikantët te Daphne Joy.
29-vjeçarja u duk e mahnitshme dje teksa bënte plazh në Majemi.Related

Showbiz 7531641365356182416

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item