Këshilla/ Si të humbasësh 5 përqind të peshës për 10 ditë

8 këshillat e listuara në këtë shkrim ju ndihmojnë për të humbur në peshë brenda pak ditëve. Këshillat përfshijnë ushtrime fizike po...


8 këshillat e listuara në këtë shkrim ju ndihmojnë për të humbur në peshë brenda pak ditëve.
Këshillat përfshijnë ushtrime fizike por edhe kujdes në ushqimet që duhen konsumuar.
1-Pini çaj jeshil
2-Bëni ushtrime intensive
3- Ngrini pesha të rënda
4- Konsumoni ushqime pa sheqer
5- Thuaj “Jo” Alkolit
6- Bëni foto para dhe prapa humbjes në peshë
7- Pini shumë ujë
8-Mbani ritmin

Related

Shëndet & estetikë 8335416198012979667

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item