Jo dhe aq i pasur! Ja sa është pasuria e miliarderit Trump

Donald Trump ka deklaruar shpesh se ka një pasuri prej më shumë se 12 miliardë dollarësh, por ekonomistët nuk mendojnë njësoj si ai. ...


Donald Trump ka deklaruar shpesh se ka një pasuri prej më shumë se 12 miliardë dollarësh, por ekonomistët nuk mendojnë njësoj si ai.
Bloomberg ka analizuar pasuritë e tundshme dhe të patundshme të Trump dhe vlerëson se ai nuk ka më shumë se 2,9 mld dollarë.
Ndërsa sipas Frobes ka diku te 4,3 mld dollarë.
Por përse është e vështirë gjetja e shifrës së saktë të pasurisë së tij?
Trump nuk ka ndërmarrje të kuotuara në burse dhe vetëm një herë në vit bën deklarimin e të ardhurave.
Të vetmet të dhëna janë ato që ai ka depozituar në “Federal Election Commission” para kandidimit në zgjedhjet presidenciale.
Ai ka deklaruar kullën e tij, disa fusha golfi në Skoci dhe Irlandë, prona në Manhattan etj/
Por vlera e tyre është e papërcaktuar qartë.
Trump ka bërë një vlerësim të fryrë të tyre, por sipas ekspertëve ai nuk zotëron më shumë se 3 ose 4 mld dollarë.

Related

Top Lajm 6019026030424454009

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item