Hollande i lumtur: Do hetojmë çdo detaj që nxjerr skandali i Panamasë

Më shumë se 100 politikanë dhe figura publike, duke përfshirë presidentin rus Vladimir Putin kanë qenë të implikuar në skandalin e Pan...


Më shumë se 100 politikanë dhe figura publike, duke përfshirë presidentin rus Vladimir Putin kanë qenë të implikuar në skandalin e Panama Papers që tregojnë se si liderët kanë fshehur miliarda dollarë dhe kompani të tyre me qëllim për t’ju shmangur taksave.

Presidenti francez Francois Hollande tha të hënën se rrjedhjet e skandalit të “Panama Papers” rreth evazionit të mundshëm të taksave në kompanitë offshore ishin një lajm i mirë që do të ndihmojnë në nxitjen e të ardhurave nga taksat.
“Unë mund t’ju siguroj se sapo informacioni të dalë, hetimet do të kryhen, rastet do të hapen dhe gjykimet do të kryhen”, ka thënë Hollande.
“Këto zbulesa janë një lajm i mirë, sepse ata do të rrisë të ardhurat tatimore nga ata që kryejnë mashtrim.”

Related

Top Lajm 1109420886924753245

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item