Erëzat që duhen konsumuar për një tru të shëndetshëm dhe për memorie perfekte

Ekzistojnë disa lloj erëza të cilat kanë veti të ndryshme shëndetsore në lidhje me kujtesën. Sipas studimeve të fundit mësohet se at...


Ekzistojnë disa lloj erëza të cilat kanë veti të ndryshme shëndetsore në lidhje me kujtesën.
Sipas studimeve të fundit mësohet se ato luftojnë ankthin dhe depresionin, si dhe parandalojnë disa lloj tumoresh në tru.
Disa nga këto erëza janë:
Majdanozi dhe trumëza
Një lloj flavonidi që gjendet në këto dy erëza I quajtur Ap[igenin, ndikon në ripërtëritjen e qelizave të trurit dhe ndihmonnë luftën kundër depresionitdhe sëmundjes së Alzheimerit dhë sëmiundjes Parkinson.
Kamomili
Kamomili njihet për vetitë e ti për të luftuar ankthin, stresin, dhe depresionin, prandaj ai duhet konsumuar në mbrëmje për një gjumë të qetë dhe për një dozë natyrale antistres.
Turemeriku dhe Kurkuma
Kjo erëz ka shumë benefite për shëndetin. Ajo është shumë e mirë edhe për trurin pasi sipas studimeve ajo ka veti të luftojë sëmundjen e Alzheimerit si dhe ndihmonnë ripërtëritjen e qelizave të trurit duke parandaluar tumoret.
Sherebela
Sherebela ka dhënë rezultat shumë të mirë në përmirësimin e kujtesës dhe në mirëfunksionimin e trurit.
Hudhra
Sipas studimeve më të fundit konsummi I vazhdueshem I hudhrës ndikon në luftën kundër tumoreve në tru.

Related

Shëndet & estetikë 5308902357117126453

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item