Video: Nxënësja shkon vonë në shkollë, ja çfarë i bën mësuesja

Një mësuese u pezullua pasi e detyroi një nxënëse të mbante një karrige të rëndë mbi kokë si ndëshkim për faktin se ajo kishte shkuar v...

Një mësuese u pezullua pasi e detyroi një nxënëse të mbante një karrige të rëndë mbi kokë si ndëshkim për faktin se ajo kishte shkuar vonë në klasë.
Incidenti ndodhi në Kazakistan.
Në sfond të videos dëgjohet mësuesja, e cila thotë se kushdo që nuk ka bërë detyrat e shtëpisë, do marrë të njëjtin ndëshkim.
Mësuesja e mbrojti veprimin e saj, duke thënë se ajo vonohej vazhdimisht, nuk bënte detyrat dhe nuk studionte në klasë.
Prindërit e vajzës nuk kanë ngritur padi ndaj saj.

Related

Video 4765061653311274706

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item