Texas besnik ndaj djalit të vet, Ted Cruz

Kandidati me baba nga Kuba, fiton dy shtete Texas dhe Oklahoma Humbja e parë e kandidatit Donald Trump që nga Ioëa, duket se po ...

Kandidati me baba nga Kuba, fiton dy shtete Texas dhe Oklahoma
Humbja e parë e kandidatit Donald Trump që nga Ioëa, duket se po vjen në Texas. Shteti më i madh amerikan, me numrin më të madh të delegatëve, ka zgjedhur djalin e vet, Senatorin Ted Cruz.
Cruz, ashtu si Marco Rubio janë shpresa të vakta të elitës republikane për të ndalur udhëheqësin e garës presidenciale.
Por ndërsa Rubio nuk po fiton dot asnjë shtet, Cruz ka fituar dy sonte: Texas dhe Oklahoma ndërsa ka fituar edhe shtetin e parë (Iowa).
Elita republikane do të preferonte më mirë Senatorin Rubio. Por me tre shtete në xhep, Cruz është i vetmi deri tani që do të ketë numra të mjaftueshëm në Konventën Kombëtare për të provuar një “komplot” kundër kandidatit Trump.
Miliardieri nga Manhattan ka fituar pesë shtete sonte dhe shpreson ta shtojë këtë numër drejt mesnatës. (Ruben Avxhiu)

Related

Botë 7857356368822850881

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item