“Super e marta” në SHBA, triumfojnë Donald Trump dhe Hilari Klinton

Sot është një prej ditëve më të rëndësishme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku Republikanët dhe Demokratët po zgjedhin kandidatët e t...


Sot është një prej ditëve më të rëndësishme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku Republikanët dhe Demokratët po zgjedhin kandidatët e tyre për në Shtëpinë e Bardhë.

Në të ashtuquajturën “super e marta” do të zgjidhen delegatët në 13 shtete.


EXIT POLL NE GEORGIA
Gara te republikanët
Donald Trump 40%
Ted Cruz 24%
Marco Rubio 23%
Gara nga demokratët
Fituese Hilari Klinton
EXIT POLL NE VIRGINIA
Gara te republikanët
Donald Trump 34%
Ted Cruz 31%
Marco Rubio 16%
Gara nga demokratët
Fituese Hilari Klinton
EXIT POLL NE VERMONT
Gara te republikanët
Rivaliteti mes Donald Trump dhe John Kasich
Gara te demokratët
Fitues Bernie Sanders
EXIT POLL NE OKLAHOMA
Gara te republikanët
Ted Cruz 32%
Donald Trump 27%
Marco Rubio 27%
Gara nga demokratët
Bernie Sanders 51%
Hilari Klinton 46%
EXIT POLL NE ALABAMA
Gara te republikanët
Fitues Donald Trump

Gara nga demokratët
Fituese Hilari Klinton
EXIT POLL NE MASSACHUSETTS
Gara te republikanët
Fitues Donald Trump
Gara nga demokratët
Bernie Sanders 52%
Hilari Klinton 46%
EXIT POLL NE TENNESSEE
Gara te republikanët
Donald Trump 49%
Ted Cruz 20%
Marco Rubio 19%
Gara nga demokratët
Fituese Hilari KlintonRelated

Top Lajm 1183259039748664366

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item