Snapchat blen Bitstrips për 100 milion $

Snapchat ka blerë Bitstrips, shërbimin pas grafikave komike DIY. Edhe pse kushtet e marrëveshjes nuk janë zbuluar, burimet tregojnë se...


Snapchat ka blerë Bitstrips, shërbimin pas grafikave komike DIY. Edhe pse kushtet e marrëveshjes nuk janë zbuluar, burimet tregojnë se kjo blerja një ndërthurje e parave cash dhe të aksioneve me vlerë  prej 100 milionë $.
Gjuha jonë formacion më të mirë, ndonjëherë. Edicioni i këtij viti i Konferencës TNW në Amsterdam përfshin disa nga emrat më të mëdhenj të teknologjisë. Bitstrips ka lejuar përdoruesit të krijojnë vizatime komike duke përfshirë veten dhe miqtë. Ju mund të zgjidhni nga opsionet e personalizimit si stilin e flokëve dhe veshjen, dhe të zgjedhin tiparet e fytyrës si forma dhe versionet e fytyrës e flokëve.
Sipas TechSot.Al, nga atje, ju mund të vini veten në të gjitha llojet e situatave të çuditshme të stilit komik, së bashku me ‘avatarë’ të çdo shoku që e përdorin shërbimin. Nuk dihet se çfarë mund të ketë planifikuar Snapchat për Bitstrips, por Bitstrips vitin e kaluar filloi duke lejuar avatarët të vishen me një imazh. Është e mundur që Snapchat thjesht dëshiron t’ju lejojë të jeni pjesë e ndonjë ‘snapi’./TechSot.Al/

Related

Teknologji 8425665023155151795

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item