Shpallet sërish në kërkim Ballist Morina

Policia e Tiranës ka shpallur sërish në kërkim Ismail Morina ose i njohur ndryshe edhe si Ballist Morina. Ka qënë Gjykata ajo që ka ur...


Policia e Tiranës ka shpallur sërish në kërkim Ismail Morina ose i njohur ndryshe edhe si Ballist Morina. Ka qënë Gjykata ajo që ka urdhëruar që të merret në sallën e gjyqit.
Ballisti nuk është paraqitur në Gjykatën Penale të Tiranë edhe pse Gjykata e Lartë ndaj tij vendosi masën e arrestit shtëpiak. Për këtë arsye, ai regjistroi adresë banimi në një shtëpi në Durrës, por që prej asaj dite nuk dihet më asgjë prej tij, shkruan ‘Shqiptarja.com’.
Morina nuk është paraqitur në Gjykatë dhe nuk dihet nëse për këtë ka patur ndonjë arsye, apo nuk është fare në Shqipëri. Megjithatë, Gjykata ka vendosur që të sillet me forcë në seancë më 17 mars.

--------------------------------------------

VIDEO:
165 Likes6,576 views
1 Like390 views

Related

Kronika 849242763912177130

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item