Peja shpall gjendje emergjente për shkak të vërshimeve (VIDEO)

Reshjet e mëdha të shiut kanë krijuar gjendje emergjente në komunën e Pejës të përcjella me vërshime të shumta. Për shkak të gjendje...


Reshjet e mëdha të shiut kanë krijuar gjendje emergjente në komunën e Pejës të përcjella me vërshime të shumta.
Për shkak të gjendjes së krijuar, me vendimin e kryetarit të Pejës, Gazmend Muhaxheri, kjo komunë ka ngritur shtab emergjent dhe ka marrë vendim që të ndërpritet mësimi në të gjitha shkollat.
“Duke u bazuar ne gjendjen emergjente të krijuar nga reshjet e mëdha atmosferike, në takim me të gjithë drejtoret, kryetari Gazmend Muhaxherri ngriti shtabin emergjent, si dhe në të gjitha shkollat ndërpritet procesi mësimorë”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga komuna e Pejës.Peja shpall gjendje emergjente për shkak të vërshimeveReshjet e mëdha të shiut kanë krijuar gjendje emergjente në komunën e Pejës të përcjella me vërshime të shumta.Për shkak të gjendjes së krijuar, me vendimin e kryetarit të Pejës, Gazmend Muhaxheri, kjo komunë ka ngritur shtab emergjent dhe ka marrë vendim që të ndërpritet mësimi në të gjitha shkollat.“Duke u bazuar ne gjendjen emergjente të krijuar nga reshjet e mëdha atmosferike, në takim me të gjithë drejtoret, kryetari Gazmend Muhaxherri ngriti shtabin emergjent, si dhe në të gjitha shkollat ndërpritet procesi mësimorë”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga komuna e Pejës.
Posted by Tetova News on Monday, March 7, 2016

Related

Lajme 8815808818621062699

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item