(PAMJE SHQETËSUESE) Kjo vajzë ka marrë drogë vdekjeprurëse. Skena e filmuar ta ngrinë gjakun!

Një video shokuese tregon vajzën nën ndikimin e drogës. Në shumë qytete amerikane është normale të shohësh të droguar në pikë t...

Një video shokuese tregon vajzën nën ndikimin e drogës.Në shumë qytete amerikane është normale të shohësh të droguar në pikë të ditës.

Kjo femër është filmuar në rrugë nën ndikimin e drogës së rëndë .

Shikojeni dhe u thoni JO drogave!/flurudha.com
-------------------------------------------------


Related

Video 1292730526521190102

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item