Nëntë vjet burg për ish-kryeministrin kroat, i konfiskohet pasuria familjes së tij

Ka përfunduar procesi gjyqësor ndaj ish-kryeministrit kroat, Ivo Sanader, ku pas gati dy viteve gjykimi, ai është dënuar me nëntë vjet...


Ka përfunduar procesi gjyqësor ndaj ish-kryeministrit kroat, Ivo Sanader, ku pas gati dy viteve gjykimi, ai është dënuar me nëntë vjet burg.
Në dënim do të numërohen edhe koha e kaluar në burgun hetues. Po ashtu, do të konfiskohet tërë pasuria e tij dhe e familjes e realizuar me veprat e dënuara.
Pos parave që janë në llogaritë e tij dhe të gruas, të vajzave të tij dhe të miqve, familjes Sanader do t’ju merren edhe veprat artistike të gjetura në shtëpi.

Related

Top Lajm 1380136523756166941

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item