Misteri i vdekjes së Rugovës, a u helmua presidenti?

Ish Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova mund të jetë helmuar Ky është dyshimi që do të trajtohet në një emision të Zona Express në ...


Ish Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova mund të jetë helmuar
Ky është dyshimi që do të trajtohet në një emision të Zona Express në Klan Kosova sot në mbrëmje.
Në dokumentarin me titull “Misteri i vdekjes së Presidentit” flitet për mundësinë që Dr. Rugova nuk ka vdekur nga kanceri në mushkëri.
Por kush mund të jenë të dyshuarit për këtë vdekjen e Presidentit Historik?
Për çështjen do të flasin bashkëpunëtorë të tij, gazetarë dhe njerëz që kanë pasur informata të dorës së parë në Rezidencën e Rugovës.

Related

Top Lajm 2152052468849920040

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item