Ky është instrumenti më i ri muzikor (Video)

Wintergatan është një instrumente muzikor druri që nuk është parë kurrë më parë. Ajo është krijuar nga Martin Molin, dhe për të krij...


Wintergatan është një instrumente muzikor druri që nuk është parë kurrë më parë.
Ajo është krijuar nga Martin Molin, dhe për të krijuar tinguj shërbejnë 2.000 gogla mermeri.
Është e vështirë për të përshkruar ekzaktësisht se çfarë tingujsh krijon kjo vegël, kështu që më mirë shikoni videon më poshtë.

Related

Video 1489861790030944925

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item