Ka disa sekrete, si të gjeni një biletë avioni me çmim të lirë

Me çmimet e karburantit në rritje  dhe taksat që vendosen mbi udhëtarët çdo ditë e më shumë, bën që çmimet e biletave të avionëve të m...


Me çmimet e karburantit në rritje  dhe taksat që vendosen mbi udhëtarët çdo ditë e më shumë, bën që çmimet e biletave të avionëve të mos jenë edhe shumë ekonomike. Për fat ekzistojnë disa rrugë  të cilat është koha për ti mësuar dhe ti merrni parasysh përpara se të ndërmerrni një udhëtim.

1.Përzgjidhni të udhëtoni gjatë ditëve me më pak lëvizje. Ato janë e marta,e mërkura dhe e shtuna. Gjithashtu mund të gjeni çmime më të reduktuara edhe për biletat përpara se dielli të lindë.
2.Përzgjidheni vendin ku do të uleni në avion më vonë. Nëse e bëni atë që në fillim do t’ju kushtojë më shumë.
3-Fluturoni gjatë pushimeve tuaja. Të gjithë e dimë që vera është koha më e shtrenjtë për të fluturuar. Duhet të kurseni nëse doni të fluturoni gjatë ditëve të pushimit të tilla si:Krishtlindjet apo Dita e Falenderimeve.
4-Mos prisni deri në minutën e fundit për të rezervuar. Kjo pasi do të ketë më pak vende të lira dhe çmimi i tyre do të ketë një kosto më të lartë.


5-Shmangni taksat e tepërta. Nuk keni pse ti paguani të gjitha taksat që mund t’ju thotë kompania nëse s’jeni të detyruar ti paguani.

Related

Top Lajm 6220314567831515580

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item