Ja si mund të punoni dhe të jetoni në Gjermani (Broshura)

Ambasada gjermane në Tiranë ka publikuar sot mënyrat se si mund të punoni dhe jetoni në Gjermani. Agjencia Federale e Punësimit inform...


Ambasada gjermane në Tiranë ka publikuar sot mënyrat se si mund të punoni dhe jetoni në Gjermani. Agjencia Federale e Punësimit informon nëpërmjet një broshure mbi mundësitë dhe kushtet për tu punësuar në Gjermani.
Informacionet në gjuhën shqipe mund ti gjeni këtu

Related

Top Lajm 6663310422276881002

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item