Ja si e komenton Hashim Thaçi debatin në mes komandantëve të UÇK-së (Video)

Qytetarët nuk duhet të merren me historinë e së shkuarës, por me historinë e së ardhmes. Kështu ka deklaruar presidenti i sapozgjedhu...


Qytetarët nuk duhet të merren me historinë e së shkuarës, por me historinë e së ardhmes. Kështu ka deklaruar presidenti i sapozgjedhur i vendit Hashim Thaçi.
Sipas tij, shumë më shumë ndodhin debate të ashpra mes njerëzve të thjeshtë dhe shoqërisë civile se sa mes njerëzve që kanë qenë në luftë.
“Mesazhi për të gjithë qytetarët është që mos të merren me historinë e së shkuarës por të shikojmë të gjithë së bashku për historinë e së ardhmes. Të nderohet dhe të respektohet ai që e ndërton dhe sakrifikon për të ardhmen. Natyrisht gjithmonë do të jemi krenar me të kaluarën , por përgjegjësia jonë i takon së ardhmes”, ka deklaruar Thaçi, në Emisionin “Republika” të Tribuna Chhannel.

Related

Lajme 4735737498633869969

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item