Ja cila është ora më e mirë për të bërë seks sipas Oksfordit

Ora 8 e mëngjesit, më saktë 8:20, është momenti ideal për të bërë seks për 30-vjeçarët. Gjithashtu edhe ora 15 e mesditës favorizon ...


Ora 8 e mëngjesit, më saktë 8:20, është momenti ideal për të bërë seks për 30-vjeçarët.
Gjithashtu edhe ora 15 e mesditës favorizon prodhimin e testosteroneve tek të dy partnerët. Kjo është kohë e mirë pasi keni fjetur pak në drekë pas ngrënies.
Kjo është një arsye pse momenti pas zgjimit është shumë i përshtatshëm për të kryer marrëdhënie seksuale tek të rriturit.
Ky studim është kryer nga Paul Kelly, ekspert i gjumit nga Universiteti i Oksfod i cili njeh mirë edhe ciklin kardiak të njeriut.
Por teksa me moshën gjërat ndryshojnë, për 40-vjeçarët është sugjeruar ora 22:20. Ky orar nuk ndryshon shumë as për 50-vjeçarët, të cilët kanë një axhendë më të mbushur, dhe çlodhja më e mirë është në orën 22:00 të darkës.
Ndërsa për 60-vjeçarët sugjerohet ora 20:00

Related

Erotikë 4379823840976400041

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item