Gjah ndaj atentatorëve: Policia belge në ndjekje, alarm pranë centraleve bërthamore

Menjëherë pas sulmeve në Bruksel që goditën aeroportin dhe metronë, policia belge ka nisur kërkimet për kapjen e atentatorëve. Sipas...


Menjëherë pas sulmeve në Bruksel që goditën aeroportin dhe metronë, policia belge ka nisur kërkimet për kapjen e atentatorëve.
Sipas verifikimeve që janë bërë nga kamerat e sigurisë kanë qenë pesë persona që kanë kryer sulmet.
Policia belge po kontrollon me imtësi çdo zonë të Brukselit për kapjen e tyre.
Është rritur alarmi ndërkohë në periferi të Brukselit ku janë disa centrale bërthamore.
Ekziston frika se mund të shpërthehen nga terroristët.

Related

Top Lajm 4645523354679235187

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item