FOTOT/ ‘T129 ATAK’: ‘Shfarrosësi’ turk i tankeve

Quhet “T129 ATAK” dhe cilësohet si “shfarrosësi” i tankeve. Ai është një superhelikopter modern. Helikopteri që është modifikuar n...


Quhet “T129 ATAK” dhe cilësohet si “shfarrosësi” i tankeve.
Ai është një superhelikopter modern.
Helikopteri që është modifikuar në Turqi prodhohet nga kompania gjigande italo-amerikane “Augusta-Bell” dhe “Finmecanica”.
------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
Inxhinierët turq kanë punuar me të duke e perfeksionuar në çdo detaj.
I kanë shtuar parametra të rinj tekniko-taktikë dhe e kthyer në një “monstër” lufte.
FOTOT/ ‘T129 ATAK’: ‘Shfarrosësi’ turk i tankeveQuhet “T129 ATAK” dhe cilësohet si “shfarrosësi” i tankeve.Ai është...
Posted by Tetova News on Thursday, March 3, 2016

Related

Top Lajm 8418010659792916005

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item