Festivali Holi në Indi dhe vejushat: Thyerja e një tradite

Është ndër festivalet më të njohura në botë për shkak të karakteristikave të tij. Festivali Holi në Indi mbledh milionë njerëz të f...


Është ndër festivalet më të njohura në botë për shkak të karakteristikave të tij.
Festivali Holi në Indi mbledh milionë njerëz të fesë Hindu dhe festohet çdo vit në muajin mars, në data të ndryshme.
Ai është festivali i ngjyrave, dashurisë dhe kërcimit.
Por këtë vit një traditë është thyer në festivalin që daton prej shekujsh.
1 mijë vejusha kanë marrë pjesë në të.
Fotot e mëposhtme janë publikuar nga Daily Mail duke sjellë një pjesë të festivalit të njohur.
Related

Top Lajm 779284302623420659

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item