“Facebook” do ju informojë nëse ju vjedhin fotot

Shpeshherë persona të ndryshëm kanë rënë viktima të hakerimit online, ku u janë vjedhur fotot personale. Për këtë arsye, rrjeti soc...


Shpeshherë persona të ndryshëm kanë rënë viktima të hakerimit online, ku u janë vjedhur fotot personale. Për këtë arsye, rrjeti social “Facebook” ka hedhur një tjetër hap në drejtim të sigurisë së profilit të përdoruesve të saj.
Kështu, “Facebook” do të lajmërojë përdoruesit nëse ka tentativa për të vjedhur profilin e tyre. “The Sun” shkruan se kur rrjeti social beson se një llogari është false, do ta vendosë në shënjestër dhe do ta testojë.
Por, nëse “Facebook” nuk e dallon dot një profil fals që përdor fotot tuaja, mund të ankoheni manualisht tek rrjeti.
Ky rrjet social nuk i lejon përdoruesit të pretendojnë se janë dikush tjetër, të vjedhin foto, të mbajnë emër të rremë, të bëjnë një llogari false për një person.

Related

Teknologji 1554089422125008658

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item