E rrallë, në Fier lind qengji me 4 sy e me bisht në ballë (VIDEO)

Një qingj me katër sy e bishtin në ballë në vend të hundës ka lindur në fshatin Vreshtas të ish komunës Cakran. Katër bebet e syve ...Një qingj me katër sy e bishtin në ballë në vend të hundës ka lindur në fshatin Vreshtas të ish komunës Cakran.
Katër bebet e syve janë ngjitur me njëra-tjetrën, dhe dy prej tyre mbulohen nga bishti.
Qingji ka lindur në familjen e Edmir Merkajt, 37 vjeç.
Ky u fundit ka treguar për Ora News se ka tentuar t’i japë të pijë qumësht me biberon por për shkak se qingji nuk ka hundë gati sa nuk është mbytur, pasi nuk mund të merrte frymë gjatë pirjes.

Related

Video 1715546076657018817

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item