Dy gradiaçela gjigande në veri të Dubait janë përfshirë nga flakët. (FOTO) (VIDEO)

Dy gradiaçela gjigande në veri të Dubait janë përfshirë nga flakët. Zjarri nisi fillimisht në një prej kullave të banimit në Ajman, në ...


Dy gradiaçela gjigande në veri të Dubait janë përfshirë nga flakët. Zjarri nisi fillimisht në një prej kullave të banimit në Ajman, në veri të Dubait, para se të përhapej në një bllok ngjitur.
Autoritetet vendase bënë të ditur se banorët janë larguar me shpejtësi jashtë ndërtesave dhe fatmirësisht asnjë prej tyre nuk ka pasur lëndime serioze, megjithëse disa u trajtuan me probleme në frymëmarrje dhe me plagë të lehta.
Zjarri nisi në orët e vona të së hënës duke përfshirë një kompleks pallatesh me rreth 3 mijë apartamente. Shkaqet e rëndjes së zjarrit janë ende të paqarta.
Në videot e publikuara në internet duken flakët që kanë përfshirë pjesën në njërën nga kullat, ndërsa shumë mbeturina shkëputen nga ndërtesa duke përfunduar në tokë.
Në fund të dhjetorit, një qiellgërvishtës prej 63-katesh u përfshi nga zjarri në qendër të Dubait. Zjarrfikësit punuan më shumë se 20 orë për të shuar zjarrin, ndërsa 16 persona mbetën të lënduar.Dy gradiaçela gjigande në veri të Dubait janë përfshirë nga flakët.Dy gradiaçela gjigande në veri të Dubait janë përfshirë nga flakët. Zjarri nisi fillimisht në një prej kullave të banimit në Ajman, në veri të Dubait, para se të përhapej në një bllok ngjitur.Autoritetet vendase bënë të ditur se banorët janë larguar me shpejtësi jashtë ndërtesave dhe fatmirësisht asnjë prej tyre nuk ka pasur lëndime serioze, megjithëse disa u trajtuan me probleme në frymëmarrje dhe me plagë të lehta.Zjarri nisi në orët e vona të së hënës duke përfshirë një kompleks pallatesh me rreth 3 mijë apartamente. Shkaqet e rëndjes së zjarrit janë ende të paqarta.Në videot e publikuara në internet duken flakët që kanë përfshirë pjesën në njërën nga kullat, ndërsa shumë mbeturina shkëputen nga ndërtesa duke përfunduar në tokë.Në fund të dhjetorit, një qiellgërvishtës prej 63-katesh u përfshi nga zjarri në qendër të Dubait. Zjarrfikësit punuan më shumë se 20 orë për të shuar zjarrin, ndërsa 16 persona mbetën të lënduar.
Posted by Tetova News on Monday, March 28, 2016


Dy gradiaçela gjigande në veri të Dubait janë përfshirë nga flakët.Dy gradiaçela gjigande në veri të Dubait janë përfshirë nga flakët. Zjarri nisi fillimisht në një prej kullave të banimit në Ajman, në veri të Dubait, para se të përhapej në një bllok ngjitur.Autoritetet vendase bënë të ditur se banorët janë larguar me shpejtësi jashtë ndërtesave dhe fatmirësisht asnjë prej tyre nuk ka pasur lëndime serioze, megjithëse disa u trajtuan me probleme në frymëmarrje dhe me plagë të lehta.Zjarri nisi në orët e vona të së hënës duke përfshirë një kompleks pallatesh me rreth 3 mijë apartamente. Shkaqet e rëndjes së zjarrit janë ende të paqarta.Në videot e publikuara në internet duken flakët që kanë përfshirë pjesën në njërën nga kullat, ndërsa shumë mbeturina shkëputen nga ndërtesa duke përfunduar në tokë.Në fund të dhjetorit, një qiellgërvishtës prej 63-katesh u përfshi nga zjarri në qendër të Dubait. Zjarrfikësit punuan më shumë se 20 orë për të shuar zjarrin, ndërsa 16 persona mbetën të lënduar.
Posted by Tetova News on Monday, March 28, 2016

Related

Top Lajm 5836915574011873645

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item