Deputetja “seksi” e PD, ngushellon duke cituar Kuranin

Deputeteja e Partisë Demokratike Arbjola Halimi ka bërë dy statuse në profilin e saj në Facebook gjatë ditës së sotme kushtuar tragjed...


Deputeteja e Partisë Demokratike Arbjola Halimi ka bërë dy statuse në profilin e saj në Facebook gjatë ditës së sotme kushtuar tragjedisë së ndodhur në Bruksel.
E veçanta qëndron në faktin se politikania i ka bërë statuset duke cituar disa vargje apo ajete të Kuranit, duke shfaqur kështu edhe përkatësinë e saj fetare.
Në statusin e saj të parë Arbjola Halimi, citon: 
Zoti i tha Pejkamberit: -Ti je vetem perkujtues.
Nese dikush vret e pergjak nuk eshte prej besimtareve dhe pa dyshim qe nuk e njeh as Kuranin. 
Lutemi dhe lutuni per te gjitha viktimat e terrorizmit. 
Te Belgjikes. Te Turqise. Te Frances. Te Sirise. Etj. Etj.
Lutemi qe Bota te shpetoje nga Satanizmi psikik e shpirteror. 
Lutemi qe te mbizoteroje Paqa dhe Besimi. Amin
Ajo vijoi edhe me një status të dytë si më poshtë: 
Ka disa njerez qe thone:’Ne i kemi besuar Allahut dhe jetes tjeter, po ne realitet ata nuk jane besimtare(8). Ne zemrat e tyre kane semundje, e Allahu u shton semundje dhe me shume, e per shkak se ata pergenjeshtruan, pesojne denim te dhembshem(10).
E kur atyre u thuhet:’Mos prishni rendin ne toke’! Ata thone: ‘Ne jemi vetem permiresues’ (11)
Vini re, ata ne te vertete jane shkaterruesit, por nuk e kuptojne(12).
Dhe kur morem zotimin tuaj qe te mos derdhni gjakun tuaj, te mos deboni veten tuaj nga vendi juaj, e ju e pranuat, ndaj deshmojeni (84). Pastaj qe, ju jeni ata qe mbytni njeri-tjetrin, i deboni disa prej jush nga vendi i tyre duke bashkepunuar kunder tyre si eshte mekat e padrejte.(85)
E ka disa prej tyre qe jane analfabete, nuk e kuptojne librin, por jetojne vetem ne shpresa, duke mos qene te sigurte(78)
(El BEKARE. Ajetet 8, 10, 11, 12, 84, 85, 78. KURANI).

Related

Shqipëria 6880001329420222717

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item