Burg përjetë për vrasësin e dy turistëve çek Sokol Mjacajn

Gjykata e Apelit Shkodër ka dënuar me burg përjetë Sokol Mjacajn, i riu që vrau dy turistë çekë në Dukagjin, në korrik të vitit 2015. ...


Gjykata e Apelit Shkodër ka dënuar me burg përjetë Sokol Mjacajn, i riu që vrau dy turistë çekë në Dukagjin, në korrik të vitit 2015.
Trupi gjykues, nuk pranoi asnjë nga pretendimet e Mjacajt, duke lënë në fuqi vendimin e shkallës së parë për ta lënë në qeli përjetë.
Pas rrëzimit të kërkesës, avokatja Elvira Jakova u shpreh se do t’i drejtohet edhe Gjykatës së Strasburgut, për të kërkuar një dënim më të lehtë.
Mikael Svatos dhe Ana Kosinova u ekzekutuan me armë nga Sokol Mjacaj teksa ky i fundit tentoi t’i grabiste ata në makinën e tyre.

Related

Kronika 8007984207581200426

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item