14 gjëra që duhet të ndaloni së bëri që të ndjeheni më të lumtur

Kur vendosim të përmirësojmë veten bazohemi gjithmonë në idenë se kemi nevojë të të bëjmë diçka të re për të ndryshuar jetën.Kjo është...


Kur vendosim të përmirësojmë veten bazohemi gjithmonë në idenë se kemi nevojë të të bëjmë diçka të re për të ndryshuar jetën.Kjo është diçka shumë e mirë nëse jeni një person që i përmbaheni qëllimeve tuaja dhe i realizoni ato. Ndoshta është koha të mendojmë në një këndvështrim tjetër. Ja 14 gjëra që duhet të ndaloni së bëri që të ndjeheni më të lumtur.
1-Ndaloni së shpenzuari në gjëra materiale, por shpenzoni në eksperienca
2-Ndaloni së sajuari histori vetëm që ta bëni jetën tuaj më interesante seç është
3-Mos kini më frikë t’i thoni “Po” më shumë gjërave
4-Mjaft i thatë vetes se nuk keni kohë për tu stërvitur
5-Mos e urreni veten kur hani ëmbëlsira
6-Ndaloni së ndejturi në rrjete sociale gjithë kohën
7-Mos i kushtoni kohën tuaj njerëzve që nuk ju mbushin me dashuri
8-Mos i gjykoni më të tjerët
9-Mos bazoni çdo veprim tuajin në atë që mund të mendojnë njerëzit
10-Mjaft u ankuat se jeni të zënë gjithmonë
11-Ndaloni së analizuari çdo gjë
12-Mos u pendoni më
13-Ndaloni së paturi frikë për të arritur ëndrrat tuaja, pavarësisht sa klishe mund të duket
14-Mos e bëni veten tuaj të ndjeheni keq që nuk jeni 100% në më të mirën tuaj gjatë gjithë kohës

Related

Psikologji 4768301733255923525

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item