Zekolli: S’ka zgjedhje demokratike, me patriotë të rremë dhe kriminelë

Para rreth pesë vitesh, shtrova pyetjen se si mund të prisni që të kemi marrëdhënie të mira relaksuese ndëretnike, ndërkohë që në planin...


Para rreth pesë vitesh, shtrova pyetjen se si mund të prisni që të kemi marrëdhënie të mira relaksuese ndëretnike, ndërkohë që në planin interetnik po favorizohen patriotë të rrejshëm, kriminelë dhe demagogë, transmeton gazeta “Lajm”.
“Sot do ta plotësoja atë pyetje, me një pyetje tjetër: Si mund të prisni që katër partitë iliberale (plus spin-of satelitët) të sigurojnë zgjedhje demokratike, liri të medias dhe shoqëri të lirë “, ka shkruar analisti Arsim Zekolli.

Related

Maqedoni 7611582302335643791

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item