Xhaxhai i Malishevës: Djemtë tanë nuk erdhën në Kumanovë për të luftuar (Video)

Gani Krasniqi, xhaxhai i Komandant Malishevës të arrestuar në Kumanovë, thotë se ata nuk kanë ardhur për të luftuar, por të shqetësuar...


Gani Krasniqi, xhaxhai i Komandant Malishevës të arrestuar në Kumanovë, thotë se ata nuk kanë ardhur për të luftuar, por të shqetësuar për fatin e vëllezërve të tyre shqiptarë në Maqedoni, për të drejtat e të cilëve luftuan në vitin 2001. ai akuzon pushtetin maqedo0nas dhe bashkëpunëtorët shqiptarë se po pamundësojnë drejtësinë në rastin e Kumanovë

Related

Video 3085669479092986716

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item