VOTOHET ANULIMI I VENDIMIT PËR SHPËRBËRJEN E KUVENDIT

Me 83 vota pro dhe 3 Kuvendi anuloi vendimin për vetë shpërbërje të votuar paraprakisht më 18 janar, njofton SHENJA. Ndërkohë, më h...


Me 83 vota pro dhe 3 Kuvendi anuloi vendimin për vetë shpërbërje të votuar paraprakisht më 18 janar, njofton SHENJA.
Ndërkohë, më herët kuvendi miratoi edhe rendin e ditës, ku përveç anulimit të shpërbërjes, si pikë e dytë në rendin e ditës është edhe ndryshimi i kodit zgjedhor. Deputetët e LSDM-së, edhe pse janë prezent në sallën e kuvendit, ata nuk kanë marrë pjesë në votime. /SHENJA/

Related

Maqedoni 268358688031568259

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item