Vijon riatdhesimi i shqiptarëve nga Gjermania, 1013 shqiptarë vetëm për 14 ditë

Duket se Gjermania d otë rikthejë të gjithë shqiptarët në atdhe. Brenda 14 ditëve janë riatdhesuar nga Gjermania për në Shqipëri plot ...


Duket se Gjermania d otë rikthejë të gjithë shqiptarët në atdhe. Brenda 14 ditëve janë riatdhesuar nga Gjermania për në Shqipëri plot 1013 shtetas shqiptarë.
Të dhënat janë bërë publike nga ambasada gjermane në Tiranë. Riatdhesimi ka nisur më datë 20 janar deri ditën e djeshme
Të dhënat mbi datat e kthimit dhe numrit të riatdhesuarve.
në datën 20.01.2016 – 28 persona
në datën 22.01.2016 – 294 persona
në datën 27.01.2016 – 66 persona
në datën 28.01.2016 – 17 persona
në datën 29.01.2016 – 390 persona
në datën 02.02.2016 – 88 persona
në datën 03.02.2016 – 130 persona

Related

Shqipëria 3893513161869279531

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item