VIDEO/ Orët e mësimit nga 10 minuta sepse… mësuesja ndjek masterin

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Ibrahim Basha” në Tiranë  janë të detyruar që çdo ditë të enjte dhe të premte, t’i bëjnë orët e mësimit...


Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Ibrahim Basha” në Tiranë  janë të detyruar që çdo ditë të enjte dhe të premte, t’i bëjnë orët e mësimit të shkurtuara.
Fëmijët i nisin orët e mësimit më shpejte se zakonisht dhe i mbyllin më shpejt.
Arsyeja është se mësuesja e tyre duhet të udhëtojë për në Durrës për të ndjekur masterin.

Related

Arsimi 8396786607513564964

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item