Video/ Ja se si ishin reklamat shqiptare dhe se si shqiptarët reklamonin në vitet ’30

Sigurisht që reklamat në Shqipëri nuk janë një histori që nisin pas viteve ’90. Ato janë shumë më të hershme edhe pse televizioni nuk i...


Sigurisht që reklamat në Shqipëri nuk janë një histori që nisin pas viteve ’90. Ato janë shumë më të hershme edhe pse televizioni nuk ishte ende në modë. Opinion ka sjellë në mbrëmje disa shembuj të reklamimit në Shqipëri, që i përkasin viteve ’30, dhe që janë tejet interesante. Por si ishin reklamat në Shqipëri në këto vite? Ndiqni videon…

Related

Video 3167528494977330632

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item