Vanhojte – “turisti” evropian në Shkup (VIDEO)

Lehtësuesi i bisedimeve, Peter Vanhaute ka refuzuar të përgjigjet në pyetjen nëse do të zëvendësohet, pas qëndrimit të VMRO-DPMNE-se ...


Lehtësuesi i bisedimeve, Peter Vanhaute ka refuzuar të përgjigjet në pyetjen nëse do të zëvendësohet, pas qëndrimit të VMRO-DPMNE-se që për ta ai është vetëm një turist, dhe as nëse negociatat për mediat do të vazhdojnë.
“Më duhet t’ju them se është bukur të jesh turist në Shkup, ka shume gjëra për të parë, muzetë, të gjithë vendet turistike, kështu që është mirë që më në fund kam kohë për të parë këto ndërtesa të bukura, ndërsa për pjesën tjetër nuk mund të komentojë, do të shohim si do shkojnë gjërat gjatë ditëve në vazhdim”, tha për A1.on, Peter Vanhaute.

Related

Maqedoni 540819706056907810

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item