Tmerri i dallgëve godet anijen në Detin e Veriut (VIDEO+FOTO)

Ky filmim dramatik tregon saktësisht se çfarë ishte duke ndodhur në bordin e një anije duke që po godituej nga dallgët e forta kur stuh...

Ky filmim dramatik tregon saktësisht se çfarë ishte duke ndodhur në bordin e një anije duke që po godituej nga dallgët e forta kur stuhia Gertrude shkaktoi kaos nëpër Britani muajin e kaluar.
Videoja intensive është xhiruar nga një njeri që qëndron në stivën e anijes mbytur në Detin e Veriut rreth 100 milje nga toka më 29 janar.
Klipi tregon ujin e shumtë që hyn brenda dhe dallgët që e trondisin fort mjetin lundërues.


Related

Video 541779607596544620

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item