Thonjtë me gëzof, trendi më i ri

Kur vjen puna tek moda, çfarë nuk të shohin sytë! Trende nga më të çuditshmet dhe më ekstravagantet. Pamje të cilat të lënë pa fjalë...


Kur vjen puna tek moda, çfarë nuk të shohin sytë!
Trende nga më të çuditshmet dhe më ekstravagantet. Pamje të cilat të lënë pa fjalë.
Ndryshe është një pamje skenike, e ndryshe jeta e përditshme, shkruan living. Këto realitete i ndan vetëm një fije e hollë,  e shpesh herë nuk kupton ku fillon e ku mbaron njëra e tjetra.
Trendi i ri për të cilin po flasim ka të bëjë me dizajnet e thonjve, dhe është e sigurt që do të ketë dy grupime.. “Është e mrekullueshme, dua t’i bëj” dhe “Është e frikshme nuk do ta bëja kurrë”.
Related

Moda 2353882361792332787

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item