Sulmi misterioz: Kush po i bombardon xhihadistët në Libi?

Një sulm misterioz ka ndodhur në Libi duke çuditur gjithë pjesëmarrësit në luftën kundër Shtetit Islamik. Një avion bombardues ka su...


Një sulm misterioz ka ndodhur në Libi duke çuditur gjithë pjesëmarrësit në luftën kundër Shtetit Islamik.
Një avion bombardues ka sulmuar bazat e xhihadistëve duke shkaktuar dëme të konsiderueshme.
Sulmi ka ndodhur në qytetin veri-perëndimor të Bani Valid.
SHBA ka deklaruar se nuk e kan kryer ata sumin ndërkohë që edhe shtetet e tjera të koalicionit mohojnë të kenë kryer një sulm të tillë.
Avioni ka kryer tre goditje në karvane të Shtetit Islamik duke i shkatërruar totalisht.
Shumë pak shtete kanë potencialin e duhur për të kryer sulme të tilla ndaj është përjashtuar mundësia që sulmi të jetë kryer nga ndonjë prej shteteve të rajonit.
Sulmi është kryer me teknikën “kafsho dhe mbathja”, një teknikë e njohur perëndimore.
Hamendësimet thonë se mund të ketë qenë avion, ose ndoshta edhe një dron ai që e ka kryer sulmin.
Por pyetja e të gjithëve është se kush mund ta ketë kryer.

Related

Bota 9198098244969619707

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item