Situata politike në Maqedoni (VIDEO)

Ambasadorët e Shteteve të Bashkuara dhe të Bashkimit Evropian në Shkup pritet që nesër të bëjnë të ditura vlerësimet nëse j...


Ambasadorët e Shteteve të Bashkuara dhe të Bashkimit Evropian në Shkup pritet që nesër të bëjnë të ditura vlerësimet nëse janë krijuar kushtet për mbajtjen e zgjedhjeve të planifikuara për më 24 prill në Maqedoni. Aktualisht, opozita maqedonase e drejtuar nga Lidhja Social Demokrate është kundër kësaj date, ndërsa partitë më të mëdha shqiptare presin vlerësimin, apo një konsensus politik lidhur me datën.Related

Top Lajm 5492834628934563192

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item