Sela: LSDM gaboi që insistoi në zgjedhje të parakohshme, BDI punëson shqiptarët që rrijnë në shtëpi

Lideri i LR-PDSH-së Ziadin Sela sonte në Rruga Drejt u shpreh se BDI-ja i   punëson shqiptarët, marrin rroga dhe qëndrojnë në shtëpi ...


Lideri i LR-PDSH-së Ziadin Sela sonte në Rruga Drejt u shpreh se BDI-ja i punëson shqiptarët, marrin rroga dhe qëndrojnë në shtëpi
“BDI u thotë shqiptarëve pasi fëmijët u mbarojnë fakultete me shumë mund dhe shpenzime, ua punësojmë fëmijët le të marrin rroga dhe le të qëndrojnë në shtëpi” u shpreh Sela
Ai gjithashtu foli edhe për Zonat Ekonomike, që sipas tij kjo zonë ka nis që nga viti 2011 kur ka qenë deputet dhe ende nuk ka asgje konkrete në këtë zonë
Sa i përket LSDM-së Sela u shpreh se edhe LSDM ka bërë gabimet e veta në hapa që të insistojë në zgjedhje të parakohshme.

Related

Maqedoni 4232662513320402053

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item