REZULTATET / Bilall Kasami i Lëvizjes BESA del i pari në sondazhin e Portalit Flurudha (FOTO)

Bilall Kasamit i besojnë 39 % e atyre që i janë përgjigjur anketës, Ziadin Selës 29 %, Ali Ahmetit  9 %,  kurse 9 % nuk i besojnë asnjërit...

Bilall Kasamit i besojnë 39 % e atyre që i janë përgjigjur anketës, Ziadin Selës 29 %, Ali Ahmetit  9 %,  kurse 9 % nuk i besojnë asnjërit.Portali Flurudha ka zhvilluar një sondazh me lexuesit e saj. Ata është dashur të përgjigjen në pyetjen: Cilit lider partiak shqiptar në Maqedoni i besoni më shumë?

Nga 2371 vetë që i janë përgjigjur anketës 217 (9 %) i besojnë më shumë Ali Ahmetit, 223 (9 %) Menduh Thaçit, 700 (29 %) janë përcaktuar për Ziadin Selën, 94 (3 %) i besojnë Vesel Memedit, 932 (39 %) i besojnë më shumë Bilall Kasamit, 36 (1 %) Gëzim Ostrenit dhe 236 (9 %) nuk i besojnë asnjërit.

Sondazhi ka qenë anonim dhe është zhvilluar në platformën e Bloggerit (Google), ku nuk lejohet asnjë ndërhyrje pasi fillon votimi.

Ja rezultatet:Related

Top Lajm 2127693599029662381

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item