Profesori bën seks me të miturën/ “A ka problem ta bëjmë publike?”

Një 17-vjeçare ka rrëfyer për rubrikën e psikologes në “The Sun”, se ka një lidhje intime me profesorin e saj 29-vjeç. Ajo shpreh sh...


Një 17-vjeçare ka rrëfyer për rubrikën e psikologes në “The Sun”, se ka një lidhje intime me profesorin e saj 29-vjeç.
Ajo shpreh shqetësimin e saj pasi ka dëshirë që lidhjen ta bëjë publike por frikësohet mos ky vendim penalizon partneri e saj.
Historinë mund ta lexoni të plotë më poshtë.

Letra e vajzës
“ Kam pasur një  marrëdhënie seksuale të fshehtë me një mësues gjatë vitit tim të fundit në shkollë. Ne ende e duam njëri-tjetrin..por a ka ndonjë problem nëse ne e tregojmë lidhjen tonë?
Ai më mësoi matematikë për GCSE, përmes disa kurseve private. Një ditë ai tha se nuk mund të bëjmë mësim si zakonisht pasi kishte një takim dhe më tha të takoheshim pas mësimit. Unë shkova në klasën e tij, pasi të gjithë ishin larguar.
Ai dukej më i qetë se zakonisht, me një këmishë të hapur…aty fillova të kuptoj pse vajzat e tjera e pëlqenin.
U ulëm afër njëri-tjetrit për të parë detyrat e mija, por ai ishte shumë ngjitur me mua.
Pasi më preku në këmbë më kërkoi falje me të qeshur dhe më tha: ‘E bëra pa dashje, mos mendo ndonjë gjë tjetër’.
Por pas kësaj ai filloj të më puthte dhe unë isha në qiellin e shtatë…ishte hera e parë që takoja një mashkull të vërtetë.
E takova natën tjetër në apartamentin e tij dhe sigurisht që nuk bëmë asnjë ushtrim matematike.
Nga ajo herë në kemi vazhduar të takohemi rregullisht për një vit, por asnjë nuk e ka kuptuar. Unë i kam thënë se kam frikë mos e heqin nga puna dhe tashmë unë e kam lënë shkollën.
Unë jam 17 dhe ai është 29.
Ne kemi mbajtur sërish kontakte dhe duam që të tregojmë për lidhjen tonë, por unë e di që njerëzit nuk  do ta pranojnë”.
Përgjigjja e psikologes
“Ju ende vazhdoni ta vini karrierën e tij në rrezik. Ai mund të akuzohet për pedofili dhe abuzim me të mitur edhe pse askush nuk e di që ju keni bërë seks.
Ai ka thyer dy ligje, së pari ka marrëdhënie me një nga nxënëset e tij dhe së dyti ju jeni e mitur.
Ky djalë është në një pozitë që ka shumë përgjegjësi.
Unë e kuptoj që ti mendon se ai është i duhuri për ty, por ti s’mund t’i besosh dikujt që sillet në një mënyrë kaq të papërgjegjshme apo jo?!
Prindërit e tu do të tmerroheshin. Ti duhet ta denoncosh atë, ai nuk e meriton vendin e punës pas kësaj që ka bërë”.

Related

Erotikë 5016222964424505192

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item