Një lap top në skulpturën e lashtë greke?

A kanë pasur lap top grekët e lashtë? Një skulpturë që besohet se i përket vitit 1000 para Krishtit u ka dhënë frymëzim teorive konspi...


A kanë pasur lap top grekët e lashtë? Një skulpturë që besohet se i përket vitit 1000 para Krishtit u ka dhënë frymëzim teorive konspirative. Skulptura që gjendet në muzeun J Paul Getty, në Malibu, tregon një vajzë që i jep një objekt një gruaje tjetër.
Ndërsa ekspertët besojnë se bëhet fjalë thjesht për një kuti druri ose dylli, teoricienë online kanë një tjetër ide. Përmes një videoje të postuar në Youtube channel Stillspeakingout, disa mendojnë se objekti është një laptop modern dhe provë e udhëtimit në kohë.


Sipas rrëfimit të kompjuterizuar, skulptura përmban një objekt të çuditshëm që ka një ngjashmëri të habitshme me një laptop ose mjet të ngjashëm të kohës moderne. Por shumica e komentuesve kanë parë anën qesharake, duke e krahasuar objektin misterioz me një picë.

Related

Kuriozitete 5812782827851896201

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item