Një krahasim ironik mes televizioneve shqiptare dhe atyre britanike

Nga Lutfi Dervishi Emisionet me televizionet në Shqipëri dje, dita e parë e javës! TV1. Bisedë me Adriatik Llallën TV 2. Bisedë ...

Nga Lutfi Dervishi

Emisionet me televizionet në Shqipëri dje, dita e parë e javës!
TV1. Bisedë me Adriatik Llallën
TV 2. Bisedë me Edi Ramën
TV3. Bisedë me Gert Bogdanin
TV4. Bisedë me Lefter Kokën
TV5. Bisedë me Erion Velinë
TV 6. bisedë me analistë
TV7. Bisedë me analistë
TV 8. bisedë me analistë,..
Ndërkohë në të njëjtën orë televizionet britanike
BBC 1. A do të gënjeja dot ty! – serial komik
BBC 2. Sfidat e Universitetit – kuiz për studentët
BBC 3. Mos i trego nuses – dhëndri organizon gjithçka për ditën e martesës 60 minuta
BBC4. Mrekullitë e natyrës- ishujt dhe evolucioni tyre
Channel 4. Si të paguash më pak për të kaluar pushimet
ITV. Peisazhet më mahnitëse të Britanisë!
Dhe plot kanale te tjera por,…
..asnjë kanal duke folur për politikë!
Sa mbrapa kanë mbetur anglezët!

Related

Opinione 6024376334544743249

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item